Nyheter

25. mai, 2011 | Nyheter

Velkommen til våre nye nettsider!

Det er ikke bare fasadene til leilighetene i borettslaget som har fått en ansiktsløftning i år. Nettsidene våre har også gjennomgått store forandringer.

Styret har som mål at nettsidene våre skal være lettfattelige og alltid oppdaterte, og at du skal finne svar på det du lurer på her. Dersom det er noe du savner fra nettsidene, oppfordrer styret deg til å ta kontakt og fortelle oss om det, slik at vi kan bli bedre. Fortell oss også om eventuelle problemer du har opplevd med nettsidene.

Sosiale medier

Borettslaget har i tillegg fått en tilstedeværelse på både Facebook og Twitter. Vi inviterer alle som bor i Røverkollen borettslag til å følge oss, og dermed få rask informasjon om ting som skjer. Vi sender samme informasjon til alle kanalene.

Bedre system for elektroniske henvendelser

Dere som har kontaktet styret elektronisk i det siste, enten via e-post eller nettsiden, har kanskje merket at vi har tatt i bruk et nytt system for håndtering av elektroniske henvendelser. Her får du som beboer god oversikt over alle dine tidligere elektroniske henvendelser til styret.

I tillegg til tradisjonell utsendelse av informasjon på papir til hver andelseiers postkasse, ønsker Røverkollen borettslag å være i teten når det gjelder tilstedeværelse på Internett. Det er en mer miljøvennlig (våre nettsider er sertifisert karbonnøytrale) og raskere måte å informere våre beboere på enn papir, og vi mener at vi med de ovennevnte tiltakene er inne på et godt spor.

Stikkord:

Stengt for kommentarer.