Røverbo – vårt eget grendehus

Planlegger du barnedåp eller 50-årslag?

Grendehuset til Røverkollen borettslag gir festen din en fin ramme til en billig penge. Med ballonger, duker og stearinlys er grendehuset for rene festlokalet å regne.

På Røverbo finner du alt du trenger av dekketøy og utstyr. Her avholdes også blant annet generalforsamlinger og beboermøter.

Ønsker du å leie Røverbo?

Du kan se når Røverbo er opptatt i aktivitetskalenderen. Fyll ut skjemaet under, eller kontakt styret for leie.

Se vår gjeldende prisliste for leie av Røverbo.
Reglementet

  1. Det er kun andelseiere og fremleietakere i Røverkollen borettslag som kan leie Røverbo.
  2. Husordensreglene for Røverkollen borettslag gjelder også for Røverbo. Røyking inne i lokalet er forbudt.
  3. Knust glass og servise skal erstattes med kr 30,- per enhet. Leietaker gir beskjed om skader ved levering av nøkkel etter bruk. Benyttet førstehjelpsutstyr erstattes.
  4. Lydanlegg skal leietaker eventuelt ordne selv. Ta hensyn til naboer etter kl. 23!
  5. Lokalet skal etter bruk ryddes tilbake til den stand det var ved mottakelse. Lokalet skal være ryddet og klart til senest kl. 07.00 den påfølgende dag.
  6. Leietaker er ansvarlig for at Røverbo er forsvarlig låst når det forlates, og at lampene over bordene står på (kan med fordel dempes til ca. 50 %). Påse at noen av varmeovnene står på i vinterhalvåret.
  7. Leien betales i god tid før leieperioden (avtales ved reservasjonen), og nøkkel utleveres. Nøkkelen leveres mandag etter på styrerommet, eller etter avtale.
  8. Det er undertegnede av leieavtalen som er ansvarlig overfor borettslaget.
  9. Leietaker må være fylt 18 år. Er arrangement beregnet for grupper under 18 år skal til enhver tid ha voksne tilstede.

Ved å sende inn dette skjemaet, sender du kun en forespørsel om å få leie Røverbo. Vi kan dessverre ikke garantere at Røverbo er ledig i det ønskede tidsrommet, selv om det framstår som ledig på nettsidene. Reservering av Røverbo skjer manuelt av styret, og det er «førstemann til mølla»-prinsippet som gjelder.

Styret vil ta kontakt med deg når forespørselen din er behandlet.
Merk: For å hindre misbruk blir din IP-adresse loggført når du sender inn dette skjemaet.